CANÇÓ D'AUTOR I POP AL II CICLE "AL PATI" DE LA BIBLIOTECA CATERINA FIGUERAS DE TONA

Dijous, 16 de juny de 2016 a les 12:15

Els dies 5, 6 i 7 de juliol el pati de la Biblioteca Caterina Figueras de Tona acollirà tres concerts gratuïts dels músics catalans Gemma Humet, Ferran Savall i Raul Margarit

El II Cicle musical de la Biblioteca Caterina Figueras, Al Pati, proposa tres concerts en format acústic, vinculats entre si per la seva qualitat artística. Aquesta edició compta amb una de les veus amb més projecció del nostre país, Gemma Humet, amb la sensibilitat i innovació de Ferran Savall, i amb el delicat pop i cançó d’autor de Roger Margarit.

Tots els concerts són gratuïts i tindran lloc els dies 5, 6 i 7 de Juliol a les 20.30h, al pati de la Biblioteca Caterina Figueras de Tona (Antoni Figueras, 62 amb carrer de la Font).
Aquesta segona edició segueix apostant per apropar la cultura des de la Biblioteca a tots els públics, recolzar la música en directe feta a Catalunya i amenitzar les nits d’estiu tonenques. Un cicle musical que aspira a consolidar-se després de l’èxit de la seva primera edició.

El Cilce Al Pati està organitzat per la Biblioteca Caterina Figueras i compta amb el suport de l’Ajuntament de Tona i la regidoria de Cultura.

Programació

5 de juliol. Gemma Humet
Gemma Humet, veu
Pau Figueres, guitarra
Gemma Humet és una de les veus de futur del nostre país. Grans guitarristes com Toti Soler o Toni Xuclà han comptat amb ella per posar veu a les seves composicions i als seus directes. Durant el 2015 va editar el seu primer treball en solitari Si Canto Enrere, un cançoner amb fragments de vida que conviuen amb adaptacions de clàssics com Serrat, Caetano Veloso o del seu oncle, l’irrepetible Joan Baptista Humet, autor de cançons d’una extraordinària bellesa i sensibilitat.

6 de juliol. Ferran Savall
Ferran Savall veu i guitarres. En solitari.
Ferran Savall, és guitarrista, cantant autodidacta i explorador de músiques del món. Compartirà amb nosaltres un concert íntim amb músiques tradicionals, cançons d’autor i peces improvisades a la veu i la guitarra.
El moment present en joc amb la tradició, l’artifici humà al costat de la més pura naturalesa i intuïció sonora, talment com cercava l’arquitectura modernista, les músiques de Ferran Savall tenen un què de natural, d’arrelat a la terra i d’inèdit que es combina amb una ferotge modernitat.

7 de juliol. Roger Margarit
Roger Margarit: veu principal, piano elèctric, guitarra acústica, guitarra clàssica
Albert Doménech: bateria jazz i veus
Jan Marsal: contrabaix i veus
Roger Margarit, format a l’escola Taller de Músics de Barcelona, ha fet del seu segon enregistrament, El Secret del bàrman, un disc catàrtic. Breu i intens, amb els seus temes ens parla de la pèrdua, la soledat, la creació artística o la por de fer-se gran. Per a fer-ho, es serveix de les imatges inspirades en els quadres de la seva mare, morta prematurament, l’artista plàstica Pepa de Haro, i de curiosos personatges com ara la venedora de contes, l’home de negre, o l’amo del sidecar, que apareixen dins el bar imaginari.

Darrera actualització: 17.06.2016 | 09:42

Imatges