CLASSES OBERTES A L'ESCOLA MUNICIPAL DE MÚSICA

Dijous, 18 de maig de 2017 a les 11:20

Vine a conèixer l’Escola de Música de Tona! L’Escola de Música de Tona obre les seves portes a totes aquelles persones interessades en conèixer el centre i la seva activitat.

Al llarg de les properes setmanes oferim la possibilitat d’assistir a classes obertes, sol•licitar sessions de prova i concensuar entrevistes o trobades amb els professors del centre per resoldre dubtes i conèixer’ns més profundament.

L’oferta educativa és oberta i flexible i dissenyem programes de diferents intensitats i per alumnat de totes les edats.

Pensant especialment en els més petits, totes aquelles famílies que ho desitgin podràn reservar plaça per assistir a una sessió oberta de Sensibilització Musical (alumnes de P3, P4 i P5) els dimecres de les 17.15h a les 18.15; només cal enviar un correu electrònic a emvic@emvic.cat o a escolademusica@tona.cat indicant el nom i l’edat de l’alumne.

El centre compta amb una gran oferta d’instruments i coïncidint amb el final de curs proposem diverses audicions d’alumnes obertes a tots els públics:

Audició de Flauta Travessera i Saxòfon
Dia: dilluns 29 de maig de 2017
Lloc: Auditori de Can Codina
Hora: a partir de les 20.00h

Audició de Guitarra i Baix Elèctrics i Bateria
Dia: dimecres 31 de maig de 2017
Lloc: Auditori de Can Codina
Hora: a partir de les 19.30h
Amb la participació del Combo de Nivell Mitjà

Audició de Violí i Guitarra Clàssica
Dia: divendres 2 de juny de 2017
Lloc: Auditori de Can Codina
Hora: a partir de les 20.00h

Per participar a una classe de prova de Cant Coral o Llenguatge Musical sigui quina sigui l’edat de l’alumne, o per conèixer de prop algun dels instruments, consulteu-nos els horaris per correu electrònic.

L’Escola de Música de Tona forma part de la xarxa emvic, el teixit socioeducatiu promogut des de la Fundació L’Atlàntida amb vocació d’agent educatiu en la cohesió i dinamització social i cultural del seu entorn des de la qualitat i la millora permanents.

El període d’inscripció pel curs 2017 – 2018 està obert fins a finals del mes de juny i per més informació o atenció personalitzada podeu contactar amb nosaltres a les següents adreces electròniques: escolademusica@tona.cat o emvic@emvic.cat

Horari d’Atenció al Públic
Dia: dimarts i dijous
Lloc: Escola de Música de Tona (Can Codina)
Hora: de les 17.30h a les 20.30h
Contacte: escolademusica@tona.cat / emvic@emvic.cat / www.emvic.cat

 

Darrera actualització: 18.05.2017 | 11:27

Imatges