CLOENDA DELS TALLERS DE GENT GRAN

Dilluns, 12 de juny de 2017 a les 11:23

La darrera setmana de juny es donarà per acabat el curs 2016/2017 dels tallers de la gent gran dels Ajuntaments d’Aiguafreda, Muntanyola, Sant Martí de Centelles, Santa Eulàlia de
Riuprimer, Seva, Taradell i Tona.

Aquests tallers, gestionats per la Mancomunitat La Plana tenen una durada de 9 mesos anuals, amb sessions setmanals a cada municipi. Enguany s’han programat tallers de psicomotricitat, estimulació cognitiva, creativitat, informàtica, català, jocs de taula i lleure/salut amb una participació que ha rondat les 130 persones grans, la immensa majoria dones.

L’acte de cloenda del curs va tenir lloc la tarda del passat 6 de juny al municipi d’Aiguafreda, concretament al Casal Sant Jordi, espai que va acollir la trobada.

Dos autobusos i diversos cotxes particulars van apropar a persones grans, tècnics, regidors i alcaldes fins a aquest municipi vallesà per acomiadar les activitats del curs 2016-2017.

Es van organitzar els participants en dos grups. Un d’ells va iniciar la tarda amb una visita guiada a càrrec de la regidora Elena Font amb l’objectiu de donar a conèixer el municipi
amfitrió. Van passar per la Carretera de Ribes, el carrer del Pont, la Plaça Major i el carrer Major, parant a diversos indrets d’interès com cases modernistes, l’església o el mateix
Ajuntament, on es va projectar un vídeo de la festa de Corpus, molt tradicional al municipi.

De forma simultània, l’altre grup de participants va gaudir d’un taller de Bon humor, encarat sobretot a visualitzar pensaments positius i optimistes.
A mitja tarda, els dos grups es varen intercanviar, de manera que tothom va poder portar a terme les dues activitats. Un cop acabades les activitats, i reunits al Casal, els representants polítics de cada població, van lliurar els diplomes acreditatius d’assistència als tallers i seguidament va fer-se el berenar.

Aquesta activitat ha rebut el suport de Creu Roja, a través dels voluntaris que van participar de la jornada.

L’organització de l’activitat, a càrrec del Programa de Dinamització de Gent Gran de la Mancomunitat La Plana, no hauria estat possible sense la col·laboració de l’Ajuntament
d’Aiguafreda en primer lloc i també dels Ajuntaments de Muntanyola, Sant Martí de Centelles Santa Eulàlia de Riuprimer, Seva, Taradell i Tona; els quals a través de la regidoria de serveis socials, promouen els tallers anuals de formació de la gent gran.

Darrera actualització: 12.06.2017 | 11:30