VI CONCURS COMARCAL D'ESPOTS PER A LA NO-VIOLÈNCIA MASCLISTA

Divendres, 20 d'octubre de 2017 a les 12:25

Per sisè any consecutiu comptem amb una nova edició del concurs d'espots per a la no-violència masclista que s'emmarca en la campanya del 25 de novembre, Dia Internacional per a
l'Eliminació de la violència vers les dones.

El concurs pretén sensibilitzar la població sobre les violències masclistes i difondre els valors per una societat igualitària, justa i lliure de violències. Està organitzat des del
VicDones-SIAD Osona, la Mancomunitat La Plana, el SIAD Manlleu i l'Ajuntament de Torelló.

Per participar-hi cal realitzar un espot d’un màxim de 30 segons de durada, amb continguts que fomentin valors contraposats a les violències masclistes. Els treballs poden incloure aspectes com la identificació de les causes de les violències, tipologies de violència masclista, propostes de prevenció, la suma de la població al rebuig de les violències, recursos existents, etc.

Hi poden participar persones a partir dels 16 anys, a títol individual o en grup, però només es pot presentar un espot. El termini de lliurament de les obres és l’1 de desembre fins a les 18 hores al SIAD Osona. Podeu consultar les bases del concurs al document adjunt i a la pàgina web de la Mancomunitat La Plana. Per més informació, contactar amb vicdonessiadosona@vic.cat / 93 702 72 84.

Els premis consten d'un primer premi dotat de 500 € i un segon premi de 300 € als quals se'ls aplicarà la retenció de l'IRPF prevista per la Llei vigent.

El resultat del jurat es donarà a conèixer dimarts 12 de desembre a les 21 hores a l’espai ETC de Vic (Pg. de la Generalitat, 46) abans de la sessió de “Ama-san (Caçadores del mar)” de Cláudia Varejão que s’emmarca dins del programa itinerant de la 25a Mostra Internacional de Films de Dones de Barcelona. Acte durant el qual es farà entrega dels premis i es visualitzaran tots els espots en concurs.

Taller d’eines i idees per a crear el teu espot
Enguany, des de la Mancomunitat La Plana s’ha organitzat un taller per dotar d’eines i idees a les persones que volen participar al concurs, per tal que puguin elaborar una proposta
audiovisual creativa i de sensibilització que ajudi a combatre els estereotips sexistes i combatre la violència masclista.

El taller es farà el dissabte 21 d’octubre de 10 a 12h al Centre Cultural Costa i Font de Taradell.

Per participar-hi cal inscriure’s fins el 19 d’octubre als diversos Punts Joves municipals o trucant a la Mancomunitat La Plana 93 812 54 45.

Darrera actualització: 23.10.2017 | 12:31