CARTA DE L'ALCALDE DEL MES DE FEBRER

Dissabte, 23 de febrer de 2019 a les 00:00

Amigues i amics tonencs,

El mes passat vam us fer arribar el Butlletí d’Informació Municipal corresponent al darrer trimestre. Com vau poder veure, vam acabar el 2018 amb un ritme molt intens, i hem iniciat el 2019 amb la mateixa tònica! I és que la feina mai s’acaba si hi ha projectes i propostes per desenvolupar, com ha estat el cas a l’Ajuntament de Tona els últims anys.

En aquest sentit, com he fet periòdicament des de l’inici del mandat, amb la voluntat de facilitar tota la informació i de màxima transparència en la nostra gestió, a continuació us exposo un resum de les principals obres i inversions previstes per al 2019-2020, algunes de les quals ja han començat i altres estan a punt o s’estan tramitant. (veure el document adjunt al marge dret) Hi trobareu el nom / descripció de cada obra, en quin punt es troba actualment, quin és el cost, a càrrec de qui és el finançament i quin és el termini previst d’acabament.

A part de les inversions que ja hem dut a terme en els mesos i anys anteriors, i dels que ja hem anat informant, vull destacar el volum impressionant d’obres i de recursos que en aquest tram final del mandat hem pogut destinar a fer diverses inversions que serveixen per millorar el poble i els serveis que oferim als ciutadans. I vull destacar també que el finançament de totes aquestes obres és, en un percentatge molt elevat (el 70%!), amb finançament extern, la qual cosa significa que no se’n ressenten les finances municipals.

Podeu consultar, si ho desitgeu, aquests projectes i memòries a les oficines del Serveis Tècnics municipals i informar-vos-en més a fons dels aspectes que us interessin.

Darrera actualització: 26.02.2019 | 16:20