CONVERSES AMB L’ALCALDE

Dilluns, 4 de març de 2019 a les 00:00

Amb el títol ‘Converses amb l’alcalde’, l’Ajuntament de Tona ha iniciat un nou projecte amb la voluntat d’aprofundir en la proximitat, la transparència i la comunicació envers la ciutadania.

El Ple de Tona, en data 19 de desembre de 2018, va aprovar per unanimitat el Pla de Comunicació de l’Ajuntament. Aquest Pla preveu diverses línies d’actuació encaminades a millorar la comunicació institucional i propiciar que l’Ajuntament de Tona sigui la principal font informativa de referència per a la ciutadania, els mitjans de comunicació, institucions i altres agents interessats a conèixer i seguir l’actualitat del municipi i les principals actuacions que impulsa l’Ajuntament. Entre aquestes línies, figura el projecte ‘Converses amb l’alcalde’, que hem iniciat recentment.

Aquest programa consisteix a organitzar trobades periòdiques entre l’alcalde de Tona i grups reduïts de veïns i veïnes del municipi (entre 6 i 10), amb la doble finalitat que serveixin per exposar amb detall i resoldre dubtes sobre diversos projectes que impulsa l'Ajuntament i perquè els participants tinguin l'oportunitat de preguntar de forma directa, sense intermediaris i sense guió previ, sobre aspectes del municipi que els preocupen o inquieten, així com adreçar queixes, suggeriments o propostes a l’alcalde. El programa és una oportunitat, doncs, per crear espais de contacte entre l’alcalde i el ciutadans de Tona, uns espais concebuts com a instruments de comunicació i detecció de necessitats i demandes.

La selecció de les persones convidades a cada trobada tindrà un caràcter aleatori, si bé tots aquells que ho desitgin poden inscriure’s a través del correu electrònic comunicacio@tona.cat.

Darrera actualització: 07.03.2019 | 11:12