HISTÒRICA CLASSIFICACIÓ DEL CPA TONA PER L'EUROPEU I PEL MUNDIAL

Dimecres, 8 de març de 2017 a les 11:38

El subcampionat d’Espanya aconseguit pel CPA Tona, en la modalitat de grups petits sèniors de patinatge artístic, aquest passat cap de setmana a Lleida, els classifica per disputar l’Europeu a Nantes a l’abril i pel Campionat del món a la Xina a finals de setembre.

Aquesta és una fita històrica pel patinatge de grups de les nostres comarques ja que mai cap club d’Osona o del Ripollès havia assolit aquesta classificació.

El CPA Tona, amb els seus gairebé 30 anys d’història, si que havia aconseguit títols internacionals a nivell individual amb diferents patinadors com ara, Manel Pérez i Mònica Gimeno i també títols de campió d’Espanya i pòdiums a Europa en grups juvenils, però mai en grups sèniors.

El President del CPA Tona, Rafael Torres, es mostrava mot satisfet al termini del campionat d’Espanya celebrat a Lleida. Torres manifestava que el CPA Tona ha estat un dels clubs més destacats de tot l’estat espanyol amb el subcampionat en grups petits i el sisè lloc en grups grans.

Segons Torres, aquesta classificació pot marcar un punt d’inflexió en la trajectòria del patinatge de grups del CPA Tona, tant pel que representa a nivell de suport institucional com dels patrocinadors privats i la millora consegüent dels recursos disponibles.

El CPA Tona durant gairebé una dècada va ser a les portes de la classificació per l’Europeu en grups grans sèniors, amb 5 quarts llocs consecutius al Campionat d’Espanya. Ara en grups petits ha assolit l’objectiu incorporant, al costat de les patinadores sèniors més experimentades, al mateix Manel Pérez i a joves patinadores que ja havien aconseguit títols estatals i pòdiums internacionals en el grup juvenil.

Aquestes patinadores han estat dirigides per un gran equip humà, format per tècnics de dansa, patinatge artístic i coreògrafs, des de fa temps vinculats a l’entitat, així com per un preparador físic i un professor d’interpretació.

Darrera actualització: 08.03.2017 | 11:40

Imatges

Sènior grup gran. 6è d'Espanya