PLE ORDINARI - ATORGAMENT DEL PREMI NOI DE TONA 2019 A L'ASSOCIACIÓ ATLÈTICA TONA

Dijous, 28 de febrer de 2019 a les 00:00

El ple de l'Ajuntament de Tona, per unanimitat, va acordar ahir l'atorgament del Premi Noi de Tona 2019 a l'Associació Atlètica de Tona per la seva participació activa en la promoció de la vida social del municipi.

Dels molts motius que justifiquen l'atorgament d'aquest guardó es va destacar la seva capacitat de col·laboració amb d’altres entitats municipals en l’organització de proves esportives i altres events i la col·laboració fonamental per mantenir viva la tradició de la baixada de la flama del Canigó que ha organitzat conjuntament amb el Centre Excursionista de Tona i la regidoria d’Esports des d’ençà de les seves primeres edicions, demostrant el seu compromís amb la nació i les seves arrels. 

En l'àmbit merament esportiu se'n va destacar el seu darrer gran èxit aconseguit el passat mes de febrer a Caldes de Malavella, quan van aconseguir el subcampionat de Catalunya de cros femení en la categoria aleví. L’equip de joves atletes format per Guinedell Faja, Ruth Córdoba, Judith Aragón i Aina El Haddouri van fer seu un podi gràcies a la constància i l’esforç i l’escalf i saber fer de l’equip directiu de l’entitat, familiars i amics. 

Per últim el regidor d'esports, Miquel Espona, va voler posar en valor el que al seu entendre és el gran èxit de l’Associació Atlètica Tona: la promoció de l’esport entre els més menuts i la divulgació dels valors de l’esport entre la població.

Darrera actualització: 28.02.2019 | 12:05