Participació Ciutadana

PLATAFORMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE TONA

L'Ajuntament de Tona posa en marxa l'octubre de 2018 la PLATAFORMA DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA DE TONA , on trobaràs informació de tots els processos participatius oberts i tancats a partir d'aquesta data!

 

PROCESSOS PARTICIPATIUS ABANS 2018

En aquest apartat podeu consultar els processos oberts a participació ciutadana  abans de l'octubre de 2018  i accedir a la bústia de suggeriments de l’Ajuntament de Tona. També hi trobareu el Reglament de Participació Ciutadana de Tona.

L'Ajuntament de Tona vol impulsar i afavorir per tots els mitjans al seu abast la participació ciutadana en la gestió municipal. Mitjançant la participació, la ciutadania ha de poder incidir de forma activa en la resolució dels problemes col·lectius per construir un municipi democràtic, cívic i solidari.

Seguint les directrius del Decàleg de bones pràctiques de la Comunicació Local Pública subscrit per l’Ajuntament de Tona el setembre de 2014, el consistori està compromès a facilitar més informació sobre la seva activitat i vetllar per la participació de la ciutadania.

 

EL REGLAMENT DE PARTICIPACIÓ CIUTADANA

El Ple de l'Ajuntament en sessió ordinària del 27 de juny de 2018 va aprovar definitivament el Reglament de Participació Ciutadana de Tona.

 

Darrera actualització: 07.11.2018 | 09:36