|
 

10a SETMANA CULTURAL

Amigues i amics tonencs,

Us presentem, amb gran satisfacció, els actes programats per la 10a edició de la Setmana Cultural de Tona. Sí, ho heu llegit bé, aquesta primavera celebrem la 10a edició d'aquesta iniciativa endegada el 2008, que aplega activitats que tenen com a denominador comú la cultura, i van adreçats a tots els públics.

Una de les activitats més destacades serà l’atorgament del Premi Noi de Tona 2017, que vol reconèixer el Cor Bonaire en l’any en què celebrem els 25 anys! de la seva fundació, 25 anys fent música i fent poble!

Tampoc faltaran a la cita la presentació del Llibre de Tona, l’espectacle familiar de Sant Jordi que enguany ve de la mà de la Cia. Gog Teatre de Carrer, una nit de teatre amb l’obra “Conillet”, un monòleg d’una de les actrius més reconegudes a casa nostra com és la Clara Segura o la conferència del M.H.Sr.Joan Rigol, expresident del Parlament de Catalunya.

Finalment, un agraïment a les persones que durant aquests anys heu col•laborat en la confecció d’aquest programa i gràcies als quals avui podem celebrar aquest 10è aniversari.

Bona Setmana Cultural a tothom!

Josep Salom i Ges         Lourdes Boneu i Valor
Alcalde                          Regidora de Cultura i Festes

Tona, abril de 2017

Last update 20.04.2017 | 03:59