75è APLEC DE LA ROSA A LURDES I AL CASTELL

Amb una gran satisfacció us presentem la programació commemorativa del 75è aniversari de l’Aplec de la Rosa a Lurdes i al Castell de Tona, el nostre Aplec, que es durà a terme al llarg d’aquest any 2017.

Hem volgut celebrar aquest aniversari de manera especial, ja que és molt meritori que una festa perduri durant 75 anys, es converteixi gairebé en tradicional, i presenti tan bon estat de salut com l’Aplec de Tona. I més una festa com aquesta, fortament arrelada entre els tonencs, d’arrel cristiana i d’essència genuïnament catalana, que encarna els valors de la tradició, la cultura i la identitat.

Volem, amb aquesta extensa programació, apropar encara més la festa a tots els ciutadans, obrir-la a tothom, fer-la encara més coneguda, transversal i estimada per tots nosaltres; i, a la vegada, ajudar a difondre-la també de cara enfora. I contribuir així a posar en relleu i transmetre els valors profunds i preciosos de la dansa, la música, les sardanes, les roses...

Us animem a participar en tots aquests actes, a gaudir-ne, a compartir aquesta celebració amb familiars i amics, i que l’essència de l’Aplec, que és la germanor, la convivència, la concòrdia, l’amistat... s’estengui durant tot l’any entre els conciutadans de Tona i també els nostres visitants.

Visca Tona i visca l’Aplec!!!

*podeu consultar els actes al document adjunt al marge dret

Darrera actualització: 14.03.2017 | 01:18
Darrera actualització: 14.03.2017 | 01:18