TERCERA POSICIÓ DE LES CORREDORES INFANTILS DE L'ASSOCIACIÓ ATLÈTICA DE TONA ALS CAMPIONATS DE CATALUNYA

Dijous, 15 de febrer de 2018 a les 00:00

El passat diumenge, 11 de febrer, es va disputar a Mollerussa el Campionat de Catalunya de cros en el qual hi van participar un total de 14 atletes de l'AA Tona. Destaca l'excel·lent posició de les corredores infantils del Sub14 que van aconseguir la 3a posició per equips darrera del CA Canovelles i del CA Igualada.

El circuit sub14, de 1.600 metres i amb forts desnivells, era un circuit molt tècnic. Les corredores del Tona van realitzar una molt bona cursa obtenint les següents posicions que els hi van permetre obtenir el bronze per equips: Ruth Cordova (13), Guinedel Faja (15), Judit Aragon (23), Anna Quero (38), Mar Casals (40), Irene Torres (41) i Bruna Grandio (54).  En total hi van participar 142 atletes provinents de tot Catalunya.

A la resta de circuits, van participar-hi les categories masculí i femení Sub12 els següents atletes de l'AA Tona: Roger Pont,  Adriana Buxadé, Tigist Masllorens, Aina El Haddouri, Laia Aragón, Salma Bouali, Dunia Bouali. Les atletes SuB12 van obenir la 12a posició per equips.

Darrera actualització: 15.02.2018 | 11:44