SESSIÓ INFORMATIVA SOBRE EL CONTROL DE LA DESPESA ENERGÈTICA

Dimecres, 21 de febrer de 2018 a les 00:00

L’empresa comercialitzadora d’electricitat Estabanell Energia, organitza una sessió informativa el dia 1 de març a les 19:30 a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Tona, per valorar amb els clients la informació sobre les pautes de consum que estan rebent.

 Aquesta és una informació que cada cop està interessant a més persones, perquè els permet prendre decisions per ajustar el seu contracte i poder reduir l’import de les seves factures.

Aquesta és una prova pilot que s’ha endegat a Tona en els darrers mesos, i que des de l’empresa valoren molt positivament la interacció sorgida amb els clients, a partir de la informació lliurada amb les factures. En aquests moments els clients que participen en aquesta experiència superen el centenar.

L’acte comptarà amb la presència del director executiu d’Estabanell, el senyor Santi Martínez. Totes aquelles persones interessades en assistir a la sessió informativa, han de comunicar-ho a l’Oficina Comercial de la companyia a Tona, o a l’adreça electrònica de la senyora Marta Carbó: mcarbo@estabanell.cat

Darrera actualització: 21.02.2018 | 12:21