Viles Florides

El moviment Viles Florides promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats. Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Els municipis Viles Florides són aquells pobles i ciutats que treballen per a la millora de l’espai urbà i de la qualitat de vida dels seus habitants. Aquesta és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que va més enllà de propiciar espais agradables i posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu de parcs i jardins.

El municipi de Tona hi està adherit des de l'any 2017 i va ser reconegut el 2018 amb tres Flors d'Honor.

PROJECTES FLORITS A TONA

TONA FLOREIX

Des del 2018 es celebra a Tona el concurs floral de balcons i jardins Tona Floreix

Aquest un concurs floral, anual, que vol promoure la participació de veïns i veïnes en l'embelliment i sostenibilitat del poble i potenciar la visibilitat paisatgística municipal, guarnint balcons i jardins amb flors i plantes naturals o bé amb flors i plantes creades amb material de reciclatge.

Paral·lelament també es celebra un concurs de fotografies a Instagram on podreu publicar les vostres fotografies de finestres, balcons, jardins o paisatge de Tona.

PODEU VEURE LA GALERIA DE FOTOS en aquest enllaç   

 

Darrera actualització: 17.07.2020 | 09:21
Darrera actualització: 17.07.2020 | 09:21