SIGNA UN VOT PER LA INDEPENDÈNCIA

Dimarts, 26 de novembre de 2013 a les 11:11

L’Assemblea Territorial de Tona de L’ANC, engegarà el proper diumenge 1 de desembre dins el
marc de la fira d’entitats, la campanya “signa un vot per la independència”.

Aquesta campanya es basa en el Dret Fonamental de Petició reconegut tant a l'article 29 de la Constitució Espanyola, com a l'Estatut i està regulat per la Llei Orgànica 4/2001. Aquest dret preveu el reconeixement de les persones naturals i jurídiques a poder fer peticions sobre matèries d'interès col∙lectiu o general.

L’objectiu de la campanya és que els catalans demanin per escrit i de forma individual que el Parlament de Catalunya actuï decididament per convocar la consulta vinculant sobre la independència i que, en cas que aquesta no es pugui celebrar, declari la independència del
nostre país d’acord amb el Dret Internacional.

Cada signant omplirà una instància que lliurarà als apoderats de l'Assemblea perquè quan l’ANC ho consideri oportú les presenti conjuntament davant el Parlament o a les institucions o tribunals internacionals pertinents. Cal tenir en compte que segons quin sigui l'escenari en què ens situí l’Estat Espanyol, aquesta és l'única manera de fer saber al món el nombre de persones que volem la Independència d'una forma documentada i rigorosa. A més serviria d’aval al Parlament de Catalunya en una hipotètica Declaració Unilateral d’Independència.

En aquesta primera fase de la campanya els tonencs i tonenques podran “signar el vot” en el local del costat de la Sala d'exposicions Can Sebastià (carrer Major, 12) cada divendres, de 10 a 1 i de 6 a 2/4 de 9 del vespre, fins al 10 de gener. A més el cap de setmana de l’11 i 12 de gener també es podrà “signar el vot” a Tona en el marc d’una recollida d’instàncies coordinada amb la resta d’Assemblees de tot Catalunya.

Podeu acabar‐vos d’informar a la pàgina web http://signa.assemblea.cat/eines/

Darrera actualització: 03.12.2014 | 16:33