ARRIBA LA FESTA MAJOR D'ESTIU 2022

Dilluns, 25 de de juliol de 2022 a les 15:00

Del 5 al 9 d'agost, el poble es tornarà a omplir d'activitats i alegria.

Consulta tota la programació!

El programa s’ha preparat amb la il·lusió i el desig de recuperar la normalitat festiva: en els continguts, ben diversos, que hi podeu anar descobrint i, també, en els espais que s’utilitzaran. Com bé sabeu, els dos darrers anys ha calgut que l’esplanada de la Canal acollís les activitats en què es preveia l’assistència de més públic, ateses les disposicions -aleshores vigents- relatives a les distàncies interpersonals. Però enguany, després de certes consultes als serveis tècnics de Protecció Civil del Consell Comarcal, s’ha recuperat la plaça Major, amb garanties suficients, per a diversos actes de format gran i mitjà, protagonisme que serà compartit, especialment, amb l’exterior del Muriel Casals. D’aquesta manera, ha estat possible que la fira d’atraccions torni a l’esplanada de la Canal.

Repassant la programació, veureu que hi ha propostes en què es farà servir aigua per refrescar infants, nois i noies. Per responsabilitat i coherència amb les nostres recomanacions a la població, es tindrà en compte de no gastar-ne gaire.

Recordeu que totes i tots hem de poder gaudir de la festa; per tant, el respecte a totes les persones és prioritari, així com, també, als espais públics.

Tenim la seguretat que la Festa Major, organitzada gràcies a l’esforç de grups i entitats (a qui agraïm enormement el treball), serà un temps de gaudi, de retrobament i de celebració.

Dimarts que ve, 2 d'agost, a les 12 de migdia, hi haurà la presenació de la Festa Major a l'Espai Muriel Casals.

Molt bona Festa Major!

Darrera actualització: 25.07.2022 | 19:57