Viles Florides

El moviment Viles Florides promou la transformació de racons, pobles i ciutats de Catalunya i Andorra a través d’espais verds urbans i enjardinats. Viles Florides vol posar en valor la riquesa natural i paisatgística del país mitjançant el reconeixement públic d’aquells projectes d’enjardinament, ornamentació floral i cultura del verd urbà que, tant en l’àmbit públic com privat, esdevinguin un exemple a seguir.

Els municipis Viles Florides són aquells pobles i ciutats que treballen per a la millora de l’espai urbà i de la qualitat de vida dels seus habitants. Aquesta és una iniciativa de la Confederació d’Horticultura Ornamental de Catalunya (CHOC) que va més enllà de propiciar espais agradables i posa en valor la protecció dels espais verds, la millora de la qualitat de vida, la conscienciació social vers polítiques sostenibles o el desenvolupament d’economies locals a través de l’atractiu de parcs i jardins.

El municipi de Tona hi està adherit des de l'any 2017 i va ser reconegut el 2018 amb tres Flors d'Honor.

PROJECTES FLORITS A TONA

TONA FLOREIX

Des del 2018 es celebra a Tona el concurs floral de balcons i jardins Tona Floreix

Aquest un concurs floral, anual, que vol promoure la participació de veïns i veïnes en l'embelliment i sostenibilitat del poble i potenciar la visibilitat paisatgística municipal, guarnint balcons i jardins amb flors i plantes naturals o bé amb flors i plantes creades amb material de reciclatge.

Paral·lelament també es celebra un concurs de fotografies a Instagram on podreu publicar les vostres fotografies de finestres, balcons, jardins o paisatge de Tona.

PODEU VEURE LA GALERIA DE FOTOS de la 3a edició en aquest enllaç  

4t edició (any 2021) Les inscripcions s'obriran el dia 15 de juny. Consulteu les bases en aquest enllaç

 

Darrera actualització: 07.06.2021 | 10:58
Darrera actualització: 07.06.2021 | 10:58