S'OBRE LA LICITACIÓ DEL CONTRACTE DEL SERVEI D'ALIMENTACIÓ A LA RESIDÈNCIA I CENTRE DE DIA CASAL DELS AVIS DE TONA

Dimecres, 3 de febrer de 2016 a les 09:27

El contracte tindrà com a objecte la prestació del servei d'atenció alimentària als usuaris de la residència i centre de dia Casal dels Avis, el que significa el subministrament de productes d’alimentació necessaris per al funcionament del servei al centre casal dels avis i el conferiment dels menús diaris (esmorzar, dinar, i sopar ) i la seva elaboració a la cuina del centre.

El centre presta una atenció integral a les persones grans segons el model d’intervenció d’Atenció Centrada en la Persona (ACP); en l’ alimentació es pretén oferir un servei de menjador com si es tractés de casa seva. Així, el proveïdor del servei ha de ser flexible i facilitar aquesta mirada en la que, entre d’altres aspectes, les persones participen en l’elecció de menús, es respecten els seus gustos, preferències i horaris; i les seves dietes i intoleràncies.

Durant el mes de febrer es podran fer arribar les ofertes d'acord amb el períodes adminsitratius establerts per a la contractació administrativa i, posteriorment, d'acord amb allò que preveu la llei, es coneixerà l'oferta guanyadora a qui se li adjudicarà el contracte.

Al marge dret podeu consultar el plec de clàusules tècniques i el seu annex i el plec de clàusules adminsitratives.

Darrera actualització: 03.02.2016 | 09:38