APROVAT EL PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL 2020-2023

Dijous, 24 de desembre de 2020 a les 00:00

Al passat ple de novembre es va aprovar el PAM (Pla d’Acció Municipal) d’aquest mandat. Un pla que ens hagués agradat presentar amb anterioritat, però que, d’una banda, el compromís
i objectiu de realitzar-lo amb la més absoluta amplitud i concreció, i, de l’altra, l’aparició de la pandèmia de la covid-19, ens ha comportat un allargament del procés. 

Com hem anat explicant des dels seus inicis, l’objectiu d’aquest mandat s’emmarca en el compromís de caminar cap a una governança compromesa, pròxima i honesta que pugui afrontar amb valentia i responsabilitat els reptes actuals i de futur del poble, realitzant unes polítiques valentes amb la mirada posada en els eixos transversals de mandat: participació ciutadana, ecologia, cultura, educació i feminismes i
LGTBI.

Entenem que aquest PAM, treballat conjuntament amb l’Equip d’Alcaldia, els diversos Equips de Regidoria, tècnics i tècniques de l’Ajuntament, i amb el suport tècnic de la Diputació de Barcelona, recull anhels i voluntats molt presents a la ciutadania tonenca, amb l’objectiu d’empoderar-la i posar-la al centre.

El pla està configurat per cinc grans objectius de poble. A partir d’aquests 5 eixos es defineixen 25 objectius estratègics, 72 objectius específics i 266 actuacions concretes. Cadascuna de les actuacions es vincula amb l’Objectiu de Desenvolupament Sostenible (ODS) de l’Agenda 2030 corresponent, que ens permet visualitzar la contribució local a l’estratègia global.

Volem agrair a totes les persones que l’han fet possible i fer una crida als tonencs i a les tonenques a seguir de prop la seva execució.

Consulta el PLA D'ACTUACIÓ MUNICIPAL 2020-2023

Darrera actualització: 23.12.2020 | 16:13