COMENÇA LA VOTACIÓ FINAL DELS PRESSUPOSTOS PARTICIPATIUS DE TONA AMB 24 PROPOSTES FINALISTES

Dijous, 7 de gener de 2021 a les 00:00

De les 50 propostes presentades, 24 han tirat endavant, després de la valoració tècnica.

De l’11 al 25 de gener, es realitzarà la fase final dels pressupostos que estan permetent, per primera vegada, als tonencs i les tonenques de realitzar propostes, valorar-les i votar-les en un resultat vinculant per valor de 50.000 € que s’executarà l’any 2021. 

Durant la fase de presentació de propostes, s’han rebut un total de 50 propostes, provinents de ciutadania i entitats. D’aquestes, 24 se sotmetran a votació, després de la valoració tècnica. Les propostes que no han superat la fase de validació tècnica han estat descartades per no complir amb alguna de les condicions bàsiques previstes en les bases d’aquest procés participatiu: superar el límit pressupostari establert (50.000 euros), no ser de competència municipal, no ser viable tècnicament i/o per estar prevista d’executar en el pressupost municipal per a l’any 2021.

La votació es podrà realitzar a través de la plataforma de participació ciutadana Decidim Tona, i també presencialment a l’Oficina d’Atenció Ciutadana i a les parades que s’instal·laran al mercat setmanal, els divendres 15 i 22 de gener. 

Els dies 16 i 17 de gener es realitzarà una jornada online de debat, on totes les persones i entitats que han realitzat les propostes podran explicar i defensar-les en un acte que es podrà seguir des del Canal de Youtube de l’Ajuntament. La campanya també s’intensificarà a les xarxes socials i a través de plafons repartits pel municipi amb una explicació detallada de cada proposta. 

Des de l’equip de regidoria de Participació, Comunicació i Transparència i l’Equip d’Alcaldia se celebra aquesta alta participació, i es fa una crida a tota la ciutadania a implicar-se i votar quina o quines de les propostes finalistes prefereixen per millorar el municipi. 

Darrera actualització: 07.01.2021 | 13:27