ES POSA EN FUNCIONAMENT LA XARXA DE WIFI PÚBLICA MUNICIPAL WIFI4EU

Dissabte, 26 de juny de 2021 a les 00:00

La iniciativa WIFI4EU és un mecanisme d’ajuda a la prestació d’accés gratuït a xarxes Wi-Fi en espais públics interiors o exteriors. S’emmarca en un paquet de mesures orientades a crear un mercat únic digital i a
trencar el desequilibri tecnològic territorial que afecta molts països de la Unió Europea.

Amb aquesta iniciativa, la Comissió Europea vol promoure la connectivitat Wi-Fi en tota la UE, proporcionant a persones residents i visitants accés a internet d’alta qualitat a través de punts d’accés Wi-Fi gratuïts en espais públics com parcs, places, edificis oficials, biblioteques, centres de salut i museus de tot Europa. Això vincularà més estretament les comunitats amb el Mercat Únic Digital, donarà accés als usuaris a la societat del Gigabit, millorarà l’alfabetització digital i complementarà els serveis públics prestats en aquests espais.

L’Ajuntament de Tona va ser un dels municipis beneficiaris, en la segona convocatòria, d’una subvenció de 15.000 € de la Comissió Europea en el marc del programa WiFi4EU per al finançament de punts d’accés gratuït a internet en espais públics.

Els equipaments i espais que tindran accés a la xarxa son els següents:
· Espai Muriel Casals
· La Canal
· Escola de Música
· Escola Bressol Pa amb Xocolata
· Camp de les Lloses
· Plaça Major
· Plaça 1 d’Octubre
· Polígon Goules
· Camp de futbol
· Piscina municipal
· Pavelló municipal
· Can Licus
· Can Codina
· Ajuntament

Per connectar-vos a la xarxa Wifi, heu de clicar a la finestra emergent que us apareixarà i, seguidament, clicar al botó "Feu clic aquí". 

 

Darrera actualització: 01.09.2021 | 11:29