FRENEM L’AUGMENT DE CASOS DE COVID-19 A TONA! ESPECIALMENT, ENTRE 0 I 15 ANYS.

Divendres, 26 de febrer de 2021 a les 12:00

Durant el darrers 2 mesos s’han comptabilitzat 192 casos entre la franja d'edat de 0 a 15 anys segons el Departament de Salut.

Darrerament hi ha hagut dues reunions entre representants dels Departaments de Salut i Educació de la Generalitat de Catalunya, i l’Ajuntament de Tona, per valorar l’augment significatiu dels casos de la Covid-19 entre aquesta franja de població.

Fruit d’aquesta reunió, i seguint les indicacions de les autoritats sanitàries, l’Ajuntament de Tona fa una crida a la responsabilitat col·lectiva per tal d’evitar nous contagis i fer front a aquesta greu situació.

En aquest sentit, i durant els propers 10 dies, val la pena reforçar les mesures per reduir els nous contagis de la covid-19 a Tona. O sigui...

  • Reduir la interacció social.
  • Evitar l’ús dels parcs municipals. I, en cas de fer-ne ús, respectar en tot moment les mesures de seguretat: evitar les aglomeracions, respectar la distància d’1,5 metres, i fer ús de mascareta en tot moment.

Des de l’Ajuntament de Tona es reforçarà la neteja i desinfecció de l’espai públic, sobretot en espais de major concurrència, com els parcs, on s’intensificarà la neteja de les superfícies on pugui haver més contacte amb les mans.

Per últim, es reforçaran les accions comunicatives relatives a la mesures de prevenció que cal seguir en col·laboració amb els agents del cos de la Policia Local.

Per revertir la situació i tallar la cadena de contagis, comptem amb vosaltres!

Darrera actualització: 26.02.2021 | 13:19