INICIEM UN NOU CURS DEL PROGRAMA DE NOVES OPORTUNITATS DE LA CATALUNYA CENTRAL AL PUNT DE TONA

Dilluns, 13 de setembre de 2021 a les 00:00

Al Centre de Noves Oportunitats oferim suport als joves de 16 a 24 anys que no estudien ni treballen i que han obtingut, com a màxim, el graduat de secundària. L’objectiu de la seva participació al programa és retornar al sistema educatiu i/o la inserció al món laboral.

Noves Oportunitats ofereix orientació i formació basat en el treball per projectes, vivencial i flexible introduint tècniques pedagògiques com el Gaming i l'ús de la TIC, en què es cerca l'aprenentatge significatiu posant el/la jove com el principal subjecte actiu del propi procés. És un Programa integral que combina accions d’apoderament, desenvolupament competencial, formació professional amb formació certificada, tutorització i mentoratges, espai laboral i suport a l’escolarització i la inserció, sempre amb coordinació amb tots els agents que intervenen amb el jove i la família.

Aquest any a Osona oferim els itineraris professionals de: Indústria, Noves Tecnologies, Serveis Comercials i Hostaleria. Aquest últim en concret s’ofereix a Tona a l’Escola d’Hostaleria d’Osona.

Tenim inscripcions obertes i podeu demanar informació al telèfon 935220040/620911063 o  via correu electrònic a novesoportunitats@ampans.cat o bé participar a la jornada informativa que es celebrarà el proper dimecres, 22 de setembre a les 12.30 hores a l'Espai Muriel Casals.

 

Darrera actualització: 14.09.2021 | 12:28