OBRES DE MILLORA DE LA XARXA DE CLAVEGUERAM DEL CARRER SANT ANDREU

Dijous, 14 d'octubre de 2021 a les 00:00

El dilluns 18 d’octubre, s’iniciaran les obres de millora de la xarxa de clavegueram del carrer de Sant Andreu. Les obres, que està previst que durin tres setmanes, permetran actuar de manera integral a la xarxa de clavegueram.

L’àmbit d’actuació és el carrer de Sant Andreu, entre el carrer de Germana Victòria i el Call.

L’actuació consisteix en la substitució del col·lector actual de formigó, de 40 cm de diàmetre, molt malmès, per un de polietilè de 63 cm, així com en la col·locació de nous embornals i en la reposició de totes les escomeses de les finques amb tubs de polietilè. També es faran nous pous de registre i la pavimentació amb aglomerat asfàltic de tota la calçada.

Mentre durin aquestes obres, el trànsit rodat de la zona es veurà afectat, ja que per seguretat i pel propi desenvolupament de les obres, no s’hi podrà accedir. Per això s’ha habilitat un recorregut alternatiu d’acord amb les indicacions de l’Àrea de Seguretat Ciutadana de l’Ajuntament, com es veu en el plànol adjunt (marge dret).

Així mateix, no es permetrà l’aparcament en la totalitat de l’àmbit de l’obra. També es tallarà el trànsit rodat al carrer de les Maduixes a l’altura del carrer Major, excepte per als veïns i veïnes d’aquest carrer.

Darrera actualització: 14.10.2021 | 12:17