OMPLIM TONA DE FLORS

Dilluns, 10 de maig de 2021 a les 00:00

   Per 4t any consecutiu torna la campanya “Tona Floreix”  amb els concursos de decoració floral i el de fotografia i amb el repartiment, gratuït, de compost per a jardineria.

Des de les àrees de medi ambient i desenvolupament local de l’Ajuntament de Tona es torna a impulsar la campanya “Tona floreix” amb l’objectiu de fomentar la participació de la ciutadania, en l’embelliment del municipi mitjançant l’ornamentació floral.

La primera acció tindrà lloc, el proper divendres, 14 de maig, on amb la col·laboració dels infants del cicle d’educació infantil de l’ERA de Dalt es procedirà a guarnir les pilones del C. Major i C. Barcelona amb flors. Els 109 infants participants també han elaborat dibuixos que es penjaran als aparadors dels establiments comercials d’ambdós carrers.

El mateix dia, de 10 a 13h es repartirà , gratuïtament, compost per a tota la ciutadania amb el suport de la Mancomunitat La Plana. Cal portar cubell o bossa per a la seva recollida.

A partir del 15 de juny s’obrirà el període d’inscripcions per a participar en el concurs de Decoració Floral que enguany incorpora dues noves categories: carrers i aparadors comercials.

El concurs de fotos a Instagram, liderat per l’Agrupació Fotogràfica Tona, es celebrarà entre el 19 i 31 de juliol i per a participar-hi caldrà identificar les fotografies amb l’etiqueta #TonaFloreix2021.

Aquestes iniciatives s’emmarquen en el programa Viles Florides, al qual està adherit el municipi, i es vol omplir el poble de flors durant aquesta estació de l’any i fomentar la participació de la ciutadania a fi que Tona llueixi unes carrers, balcons i finestres ben florides.

Ben aviat podreu consultar les bases del concurs al web tona.cat

Darrera actualització: 12.05.2021 | 19:00