PLA D’ACTUACIÓ DE MANDAT 2020-2023. ACTUALITZACIÓ DE MIG MANDAT

Divendres, 16 de juliol de 2021 a les 00:00

Havent-se superat ja els dos primers anys de mandat és el moment que les tonenques i tonencs tinguin dades suficients per a una valoració objectiva del compliment dels compromisos de l’actual equip de govern. A dia d’avui, l’estat d’execució del total de 266 actuacions és del 45,4%, una xifra que ronda el 50%, tot i haver hagut d’afrontar una crisi sanitària gravíssima, i amb importants conseqüències econòmiques, socials, culturals, educatives, etc., que no es pot obviar.

Els darrers dies haureu rebut a les vostres llars el document que també teniu adjunt a aquestes línies (columna dreta), un document fruït del treball dels diversos Equips de Regidoria per rendir comptes, un exercici essencial per donar compliment als objectius de transparència que una gestió vertaderament democràtica comporta, i possibilitar que les ciutadanes i ciutadans disposin d’una informació clara, completa i necessària.

Més enllà d'aquest document i del web habilitat als efectes de poder consultar de forma continua totes les actualitzacions del Pla de Mandat, s'havia previst un acte de presentació pública de la valoració de mig mandat a la sala La Canal que, ateses les noves restriccions dictades pel Govern de la Generalitat, no es podrà portar a terme tal i com s'havia previst. Això no obstant, i amb la voluntat de fer efectiu aquest compromís amb la ciutadania, l'acte es portarà a terme tal i com s'havia previst però en streaming. Així doncs, el proper dimecres, 21 de juliol, a les 20.30 hores, podreu conèixer de primera mà la valoració de mig mandat a través del canal de Youtube de l'Ajuntament de Tona.

 

Darrera actualització: 16.07.2021 | 13:14