PLE ORDINARI DEL DIA 28 DE GENER DE 2021

Divendres, 29 de gener de 2021 a les 00:00

A l’inici del ple, d’acord amb el protocol aprovat, es comuniquen el nombre de feminicidis i altres assassinats de dones per violència masclista.  

L’any 2021 es van comptabilitzar un total de 83 feminicidis i altres assassinats de dones per violència masclista, 14 a Catalunya i 69 a la resta de l’estat. Enguany, ja han estat 3 les dones assassinades per violència masclista.

Reiterem el compromís de l’Ajuntament de Tona per eradicar qualsevol forma de violència contra les dones i de vetllar pel  seu record.

La resta de punts de l'ordre del dia:

Aprovació de l'encàrrec de la gestió dels serveis socials i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d'igualtat, immigració, joventut i habitatge i aprovació del conveni de col·laboració entre la Mancomunitat Intermunicipal Voluntària La Plana i l'Ajuntament de Tona en matèria de serveis socials i altres programes relatius al benestar social i les polítiques d'igualtat, immigració, joventut i habitatge

Aprovat per unanimitat

Aprovació de l'annex del conveni de col·laboració entre el Consell Comarcal d'Osona i l'Ajuntament de Tona per al finançament i execució de les actuacions del projecte " Osona: Paisatge, Tradició i Cultura", projecte cofinançat pel Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER)

A través d’aquest conveni es farà possible l’execució de les obres d’ampliació del Museu del Camp de les Lloses.

Aprovat per unanimitat

Darrera actualització: 28.01.2021 | 20:31