PLE ORDINARI DEL DIA 30 DE DESEMBRE DE 2020

Dijous, 31 de desembre de 2020 a les 00:00

A l’inici del ple, d’acord amb el protocol aprovat, es comuniquen el nombre de feminicidis i altres assassinats de dones per violència masclista.  Des del passat ple hi ha hagut tres nous assassinats per violència masclista. Han estat Núria González Gutiérrez, de 87 anys (Oviedo), una altra dona de nom i cognoms desconeguts i de 45 anys (Vinarós), i una tercera dona el passat 27 de desembre de la qual no se'n disposen les dades.

Així, durant l’any 2020 s’han registrat 14 feminicidis i altres assassinats de dones a Catalunya i 69 a la resta de l’Estat Espanyol.

Reiterem el compromís de l’Ajuntament de Tona per eradicar qualsevol forma de violència contra les dones i de vetllar pel  seu record.

Aprovació del Model A del conveni de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit i l'Ajuntament de Tona sobre l'assumpció de les facultats de denúncia i sanció per infraccions a normes de circulació en vies urbanes

Regula la possibilitat de que els mossos de Tona puguin sancionar dins les vies urbanes de Tona.
Aprovat per unanimitat.

Aprovació del Model C del Conveni de col·laboració entre el Servei Català de Trànsit i l'Ajuntament de Tona sobre l'assumpció de les facultats de denúncia i sanció per infraccions a normes de circulació en vies urbanes

Regula la gestió i ús de mitjans del Servei Català de Trànsit per part de la Policia Local de Tona.
​Aprovat per unanimitat.

Darrera actualització: 30.12.2020 | 20:39