RESTRICCIONS DE CIRCULACIÓ A LA CARRETERA DE TONA A SANT MIQUEL DE BALENYÀ

Diumenge, 10 de gener de 2021 a les 00:00

A partir de dilluns 11 de gener hi haurà restriccions de circulació a la carretera de Tona BV-5303 a causa de les obres de construcció del carril de vianants entre els PAE de l’Avellanet i Les 4 Carreteres.
 

Els sentits de circulació estaran regulats per semàfors.

Aquesta actuació, a càrrec de la Diputació de Barcelona, va iniciar les obres el passat 17 de desembre i consisteix en la construccio d’un itinerari de vianants a la carretera BV-5303 entre el nus de les Quatre Carreteres i el polígon industrial de l’Avellanet. El projecte, que té un pressupost de licitació de 544.238 euros i un termini d’execució de cinc mesos, té per finalitat millorar la seguretat viària d’aquest tram de la carretera per on hi circulen un amb la implantació d’un carril adjacent al marge dret de la carretera i segregació del trànsit de vianants del de vehicles i eliminar la cohabitació que es produeix actualment.

El nou itinerari tindrà una longitud de 750 metres i 1,80 metres d’amplada lliure amb paviment de formigó i acabat en òxid de ferro. En els tram on el nou itinerari es situa al mateix nivell que la calçada actual, es col·locarà una barrera de contenció mixta de fusta-acer entre la calçada i l’itinerari per segregar els fluxos i s’instal·larà enllumenat públic per garantir les mesures de seguretat.

La nova infraestructura beneficiarà especialment els treballadors dels polígons industrials de Sant Miquel de Balenyà que viuen a Tona i també el flux de vianants cap a l’estació de tren de Sant Miquel de Balenyà. 

Disculpeu les molèsties que aquestes restriccions de circulació poden provocar. 

Darrera actualització: 10.01.2021 | 17:47