SUSPENSIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA DE TONA 2021

Divendres, 30 d'abril de 2021 a les 00:00

Enguany s'havia de celebrar la sisena edició després que la passada edició, a causa de la pandèmia de la covid-19, se celebrés el primer cap de setmana d’octubre.

Lamentem profundament haver de comunicar que queda suspesa l’edició d’enguany del Festival Internacional de Màgia de Tona, Una Tona de Màgia.

Des del març del 2020, la pandèmia de la covid-19 ens ha colpejat de ple. Això no obstant, l’Ajuntament de Tona sempre ha defensat que calia apostar per seguir programant cultura, aplicant les mesures de prevenció i seguretat necessàries. Així, l’any passat, tot i que en unes dates poc habituals, entre totes les parts involucrades vam fer possible la cinquena edició d’Una Tona de Màgia.

Per al mes de maig d’aquest 2021, tenint en compte les restriccions actuals i la incertesa que ens ha acompanyat des de la passada tardor, no s’ha demanat la programació del festival. D’altra banda, des de la mirada global a la programació municipal del cicle festiu (tenint en compte, és clar, els recursos econòmics, materials i humans de què l’Ajuntament disposa), s’ha considerat prudent d’oferir la propera edició del festival l’any que ve.

Ben aviat ens posarem a treballar per fer possible una edició encara més participativa.

Darrera actualització: 30.04.2021 | 11:19