Notícies

 • 16 d'abril de 2018 DEL 20 AL 29 D'ABRIL LA CULTURA TORNA A SER PROTAGONISTA Setmana Cultural 2018

  El proper 20 d'abril s'estrena una nova edició de la Setmana Cultural de Tona amb un programa extens i ple d’activitats diverses per a tots els gustos.

 • 12 d'abril de 2018 UNA TONA DE MÀGIA, LA TERCERA EDICIÓ DEL FESTIVAL INTERNACIONAL DE MÀGIA ARRIBA AMB MOLTES NOVETATS Una Tona de Màgia

  Els dies  10, 11, 12 i 13 de maig  arriba la tercera edició del  Festival Internacional de Màgia de Tona . Només falta un mes perquè els carrers, places i principals equipaments del poble s'omplin d'il·lusió, imaginació i fantasia amb les actuacions dels millors artistes locals i internacionals del món de la màgia. La presentació, que es va fer aquest passat dimarts a la sala La Canal de Tona a càrrec de l’alcalde de Tona, l’Il.lm. Sr. Josep Salom i del director artístic del festival, Jordi Pota, ha servit per donar a conèixer tota la programació del festival i les principals novetats.

   

 • 11 d'abril de 2018 PREMIS DE TREBALL DE RECERCA DE BATXILLERAT 2018

  Arriba la 6a edició del Premi Treballs de recerca per al millor treball de recerca de batxillerat convocat per la regidoria d’Ensenyament, la Biblioteca Caterina Figueras i el Consell Escolar Municipal.

Activitats

Plans i campanyes

Darrera actualització: 27.05.2013 | 10:54