AJUDEM AL COMERÇ LOCAL

Dimecres, 2 de juny de 2021 a les 00:00

En el marc de l’estudi del sector comercial de Tona, liderat per l'Àrea de DEsenvolupament Local i subvencionat per la Diputació de Barcelona, es convida a la ciutadania a participar en una enquesta sobre els seus hàbits de compra.

Amb el resultat d’aquestes enquestes es farà una diagnosi del comerç local que permetrà elaborar un full de ruta per als propers anys, i definirà les accions que s’hauran de dur a terme per reforçar el comerç i els serveis de proximitat. En l’actual context social i econòmic es fa imprescindible l’impuls d’un model de col·laboració entre totes per preservar el valor afegir que aporta el comerç de proximitat al poble.

Si voleu participar en l’estudi i ajudar els comerços locals, podeu accedir al formulari de l'enquesta i respondre a les preguntes. No us portarà més de 5 minuts!

Si teniu qualsevol dubte o necessiteu suport per a respondre el qüestionari, poseu-vos en contacte amb l’àrea de desenvolupament local de l’Ajuntament a empresa.tona@tona.cat o al telèfon 673 325307

 

Darrera actualització: 02.06.2021 | 14:04