EL COMERÇ DE TONA ÉS IRREDUCTIBLE

Dijous, 10 de desembre de 2020 a les 00:00

Sota el lema “comerç irreductible” arrenca la campanya de Nadal a Tona amb la gratuïtat de la zona blava i tres mil euros en premis.

L’Àrea de Desenvolupament Local de l’Ajuntament de Tona, en col·laboració amb l’associació Tona Punt de Comerç i Serveis (TPCIS),  va donar el tret de sortida a la campanya el passat cap de setmana coincidint amb un dels festius d’obertura comercial autoritzada.

L’objectiu de la campanya no és altra que dinamitzar les vendes en els establiments comercials i de serveis del municipi, i impulsar la reactivació del teixit comercial, especialment dels sectors més castigats per l’impacte de la COVID-19, que els ha obligat a suspendre la seva activitat durant setmanes.

Fugint de victimismes, la campanya TONA, “Comerç irreductible”, apel·la al caràcter marcadament emprenedor dels comerciants, posa de manifest el valor social i econòmic del comerç local que està resistint els embats de la pandèmia amb responsabilitat amb els veïns i veïnes, i vol reivindicar el paper essencial del comerç local com a motor econòmic i generador d’ocupació.

Malgrat que aquesta campanya té la voluntat de perdurar en el temps més enllà de les festes de Nadal, arrenca amb una primera proposta, precisament, en el marc de la campanya de Nadal.

Així, entre el 5 de desembre i el 5 de gener, a totes aquelles persones que comprin en els establiments adherits a la campanya se’ls lliurarà un rellotge d’estacionament horari que els permetrà aparcar gratuïtament a la zona blava durant 30 minuts.

Per altra banda, també podran participar en el sorteig d’una bicicleta elèctrica plegable urbana , 1 val de compra de 500 € , 10 vals de compra de 100€ , 15 vals de 50 € per gaudir d’un àpat en els restaurants del municipi o un tractament de bellesa en els centres d’estètica locals, i 10 vals per a 2 persones per assistir a qualsevol espectacle dels programats a la sala La Canal. Per a participar en el sorteig cal aconseguir cinc segells de cinc establiments diferents i dipositar del carnet d’irreductible, degudament segellat, en les urnes habilitades als comerços adherits fins el 7 de gener de 2021. 

El sorteig es farà el proper dia 9 de gener de 2021 entre tots els carnets dipositats a les urnes, i els guanyadors i guanyadores podran gaudir dels premis als establiments comercials de Tona fins el 28 de febrer.

Darrera actualització: 10.12.2020 | 13:15