OBERTA LA CONVOCATÒRIA D'AJUTS PER AL PAGAMENT DEL LLOGUER PER A PERSONES DE MÉS DE 65 ANYS

Dimecres, 17 de març de 2021 a les 00:00

Aquest mes de març s’ha obert la convocatòria de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya d’Ajuts per al pagament del lloguer per a persones grans (+65).

Es tracta de subvencions per al pagament del lloguer per facilitar l'accés i la permanència en un habitatge en règim de lloguer a persones de 65 anys o més en risc d’exclusió social.

El Servei d’Habitatge de la Mancomunitat la Plana gestionarà les sol·licituds de les ajudes, independentment de si n’eren beneficiaris o no la convocatòria del 2020.

Els antics perceptors seran notificats per tal de poder tornar a tramitar, si s’escau, la nova subvenció.

Els nous usuaris poden dirigir-se al Servei d’Habitatge de la Mancomunitat per tal de rebre acompanyament en la tramitació i resoldre’n dubtes.

Les sol·licituds es podran presentar a les Oficines de la Mancomunitat, i en breu també es podran presentar de forma telemàtica a través del web de l’Agència de l’Habitatge de Catalunya.

Per acompanyar a la ciutadania en la tramitació, per resoldre dubtes en la tramitació i la documentació es podrà comptar amb el Servei d’Habitatge de la Mancomunitat La Plana amb cita prèvia al telèfon 938125445.

L’Agència de l’Habitatge de Catalunya vol mantenir aquesta nova línia de subvencions per a persones titulars d’un contracte de lloguer que constitueixi el seu domicili habitual i permanent al territori de Catalunya, que durant el 2021 tinguin 65 anys o més.
 

Darrera actualització: 17.03.2021 | 10:08