PRIMER CONCURS D'APARADORS DE CARNAVAL A TONA

Dilluns, 1 de febrer de 2021 a les 00:00

De l’11 al 17 de febrer, els establiments comercials de Tona celebraran el Carnaval confinat amb un concurs d’aparadors.

Els botiguers i botigueres de Tona s’han hagut d’adaptar al reguitzell de  mesures establertes per l’actual crisi sanitària per la pandèmia de la COVID-19, però no perden les ganes de tirar endavant. Com ja van demostrar amb la seva participació amb la campanya de Nadal i fent honor al lema “Comerç irreductible”, ara posen en marxa el primer concurs d’aparadors de Carnaval.

De l’11 al 17 de febrer, els establiments participants, engalanaran els seus aparadors amb motius relacionats amb aquesta tradicional festa que també s’ha vist obligada a no celebrar-se arreu del territori.

El termini per inscriure’s ja és obert i es pot fer fins el 9 de febrer enviant un correu electrònic a tona.empresa@tona.cat o trucant als telèfons del servei de desenvolupament local 93 887 02 01 o 673 32 53 07.

L’aparador guanyador es decidirà en base als vots del jurat –format per representants de diverses entitats i la regidora de comerç – i les votacions de la ciutadania i visitants que es podran fer entre els dies 15 i 17 de febrer a les xarxes socials de l’Ajuntament de Tona (Facebook i Instagram).

Tots els establiments participants lluiran un distintiu que els acreditarà com a comparsa o carrossa d’aquest peculiar carnaval, i seran inclosos en una ruta virtual per aquells que no es puguin desplaçar fins a Tona per a visitar-los.

Podeu consultar les bases del concurs en aquest enllaç.

Darrera actualització: 01.02.2021 | 10:52