TALENT TONENC. OBERTA LA CONVOCATÒRIA DE LA I EDICIÓ DEL CONCURS DE TALENTS A TONA

Dijous, 14 de març de 2019 a les 00:00

Talent Tonenc inicia la seva recerca de Talent al municipi.  En el marc de l’inici de la primavera, i per tal de reconèixer el talent del municipi, des de la Regidoria de Joventut i la Regidoria de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, s’obre la convocatòria del 1er Concurs de Talents sota el lema “Talent Tonenc”. 

Amb aquest concurs es pretén premiar el talent a persones majors de 12 anys residents al municipi.  8 finalistes passaran a la Gran Final que es celebrarà el proper 11 de maig a la Sala de la Canal presentada per en Peyu.

Els 7 primers finalistes seran escollits a través dels càstings que es realitzaran durant el mes d’abril, i un 8è participant, podrà ser salvat de l’eliminatòria gràcies a la votació popular que es realitzarà a través de la plataforma de participació ciutadana.

Per presentar-se al concurs s’haurà de especificar en quina de les categories es participa:

- Arts escèniques que inclou entre altres, teatre, teatre musical, circ, màgia i monòleg.

-  Música que inclou l’actuació musical, coral i la percussió.

Dansa que inclou dansa clàssica, hiphop, jazz, funky, tradicional i /o similar.

- “A Tona es fan coses” on es podrà demostrar altres habilitats desenvolupades i que poden ser sorprenents i/o admirables.

Cada participant tindrà l'oportunitat de demostrar el seu talent davant d'un jurat professional i optar així a un dels tres premis, el primer premi dels quals consta de 1.000 euros en metàl·lic, el segon de 750 euros i el tercer de 500 euros, tots ells acompanyats d’un lot de productes de les botigues de Tona.

Els Regidors de Joventut, Marc Poveda Mayans i de Promoció Econòmica, Comerç i Turisme, Pere Senyé Sala, demanen la màxima participació a un esdeveniment que serà un autèntic espectacle!!

Les inscripcions seran del 18 de març fins el 5 d’abril i aquestes hauran de presentar-se per instància a l’Oficina d’Atenció Ciutadana de l’Ajuntament de Tona.

Per més informació cal dirigir-se al Punt Jove.

Darrera actualització: 14.03.2019 | 11:36

Imatges