CONSELLS DE SEGURETAT AL DOMICILI

Dilluns, 31 d'octubre de 2022 a les 11:00

Aquesta passada setmana, l’Àrea de Seguretat Ciutadana ha treballat intensament la seguretat als domicilis en el marc de dues reunions amb agents diversos del territori.

 

Coincidint amb aquesta època de l'any on hi ha una disminució d'hores de llum solar, els Mossos d'Esquadra alerten del possible increment de robatoris a domicilis. Per aquest motiu, desde l’Àrea de Seguretat Ciutadana s’han portat a terme diverses accions per prevenir aquesta situació.

El passat dimecres, 26 d’octubre, es va portar a terme una primera reunió de treball entre la Policia Local de Tona amb els diferents cossos de seguretat que operen al territori, en especial als diferents pobles d’Osona Sud. La reunió, que va servir per coordinar estratègies, també va permetre que el cos de Mossos d’Esquadra informés dels consells més rellevants en matèria de seguretat al domicili als cossos de policia municipal i vigilants que hi van assistir.

Així mateix, el divendres 28 d’octubre, l’Àrea de Seguretat Ciutadana, encapçalada pel regidor Josep Valldeoriola i acompanyats per representants dels Mossos d’Esquadra, va mantenir una reunió amb el veïnat dels barris de la Suïssa i ‘Garden’ per traslladar-los una sèrie de consells per prevenir els robatoris i escoltar les seves inquietuds.

Recordeu que davant de qualsevol emergència podeu contactar amb la Policia Local de Tona al telèfon 639394101. També podeu consultar consells de seguretat al domicili al web del Cos de Mossos d’Esquadra.

 

Darrera actualització: 28.10.2022 | 10:55