LA PARAULA DEL POBLE

Divendres, 1 de juliol de 2022 a les 00:00

La Paraula del Poble és una iniciativa d’Òmnium Osona per a celebrar els 50 anys de l’entitat. Es tracta d’una proposta en què es convida a cadascun dels 50 municipis osonencs a escollir, a través d’un procés participatiu, la paraula que més els identifiqui com a població, i a fer-la visible.

L'objectiu de la iniciativa és doncs trobar la paraula que els tonencs i tonenques es sentin més seva i plasmar-la a la via pública en forma d’element commemoratiu. Per fer-ho possible es pretèn arribar al major nombre de veïns i veïnes del poble possible per tal que el resultat final sigui representatiu i fomentar el treball intergeneracional en la fase de recerca de mots.

El projecte es porta a terme a través d’un procés de participació obert a tota la població i amb la col·laboració de diferents agents socials. En aquesta primera fase, en la que estem recollint les paraules proposades per la ciutadania, trobareu bústies per dipositar les vostres propostes a la Sala La Canal, al pavelló municipal d'esports, a la Biblioteca Caterina Figueras (espai provisional Muriel Casals) i a l'entrada de l'Ajuntament.

Participa-hi!!

Darrera actualització: 01.07.2022 | 12:59