VALORACIÓ DE FINAL DE MANDAT

Dimecres, 22 de març de 2023 a les 00:00

Arribem al final del mandat i, així doncs, cal una mirada retrospectiva a tota l’acció política que s’ha realitzat des del govern de coalició d’Aixequem i ERC els darrers quatre anys.

A inicis de mandat, vam aprovar el Pla d’Actuació del Mandat 2019-2023 de l’Ajuntament de Tona (PAM), on s’indicaven els 5 objectius de poble, 25 objectius estratègics, 72 objectius específics i 266 actuacions que marcaven el rumb de l’obra de govern, des de la fidelitat als programes electorals transformadors d’Aixequem i ERC, i la responsabilitat en relació amb les situacions i circumstàncies en què ens hem trobat pel camí.

El Pla d’Actuació del Mandat, que és l’instrument de planificació que marca el full de ruta a seguir per l’Ajuntament, permet racionalitzar les prioritats municipals i connectar-les amb els diferents espais de gestió, i, alhora, facilita que la ciutadania conegui de primera mà l’estat d’execució de les actuacions. El rendiment de comptes és essencial per donar compliment als objectius de transparència que una gestió vertaderament democràtica comporta, i, repetim-ho, possibilitar que les ciutadanes i ciutadans disposin d’una informació clara, completa i necessària. Arribem al final del mandat i, així doncs, cal una mirada retrospectiva a tota l’acció política que s’ha realitzat des del govern de coalició d’Aixequem i ERC els darrers quatre anys.

Per realitzar aquesta rendició de comptes, vam realitzar, el passat dissabte 18 de març, un acte públic de final de mandat. Així mateix, també hem editat un butlletí informatiu on us convidem a recordar o descobrir les accions dutes a terme pel govern, que ha centrat els esforços organitzatius en el treball en equip i en l’aposta transversal que tenia i té com a eixos la sostenibilitat, els feminismes, l’educació, la cultura i la participació ciutadana.

Moltes gràcies per tot l’acompanyament i suport rebut al llarg d’aquests anys, així com també per les crítiques que han permès millorar. Visca Tona!

Equip d’Alcaldia

 

Darrera actualització: 05.04.2023 | 11:35