Guiu Grau i Cirera

Regidor Grup municipal AIXEQUEM TONA

3r Tinent d'Alcalde
 

Cicles de vida: Joventut

Participació, Comunicació i Transparència

Noves tecnologies

Cultura

 

Càrrecs i representacions en Organismes

  • Consorci Localret
  • Xarxa Local de Prevenció de Drogodependències
  • Fundació Buxaderas Grau

Currículum

Data i lloc de naixement: 29 d'octubre de 1994, Tona.

Comunicador audiovisual. He treballat com a tècnic de comunicació a les àrees de Joventut, Cultura i Serveis Socials del Consell Comarcal d'Osona. També en l'àmbit de l'educació en el lleure com a monitor. Actualment, i des de l'any 2020, tinc el meu propi projecte professional realitzant tasques de comunicació corporativa, disseny gràfic i contingut audiovisual.

Militant de la CUP (2017-2019) i membre de la secció local de la formació a Tona. He format part des dels 15 anys de diverses organitzacions socials, culturals, educatives i polítiques com l'Esplai Güitxi-Güitxi, el Casal Popular Les Atxes, Tresatre o La Nota. L'any 2018 les ganes de construir col·lectivament un projecte pel poble ens va portar a proposar la creació d'Aixequem Tona, convertint-se en la meva primera participació en una candidatura municipal.

De l'any 2020 al 2023 vaig ser regidor de l'equip de govern, assumint les competències de Participació, Comunicació, Transparència i Joventut. 

Dades de contacte

Telèfon: 93 887 02 01
Correu electrònic: graucg@tona.cat

 @GuiuGrau 
 

Retribucions

Té una dedicació parcial corresponent a un 40% de la jornada laboral. Es fixa una retribució anual bruta de 15.548,66 € anuals..


Registre de béns patrimonials i d'activitats

Trobaràs més informació a l'apartat INFORMACIÓ CÀRRECS ELECTES

Darrera actualització: 14.11.2023 | 12:39