L'Aparador de l'Arxiu

En aquest espai us mostrem algunes imatges de documents que es conserven a l’Arxiu Municipal de Tona (si cliqueu damunt la primera imatge podreu veure la resta d'imatges). Us proposem, però, que els vingueu a veure en directe a l’Arxiu.

Exposicions virtuals
Dins de la programació de la Xarxa d’Arxius Municipals de la Diputació de Barcelona s’ha iniciat un cicle d’exposicions virtuals que podeu consultar a Exposicions Virtuals del web de la Diputació de Barcelona.

Arxiu Digital
La Xarxa d'Arxius Municipals, coordinada per l'Oficina de Patrimoni Cultural, es proposa facilitar l'accés i difusió de les actes del Ple dels Ajuntaments de la província de Barcelona, gràcies a la col·laboració subscrita entre els Ajuntaments i la Diputació de Barcelona.

Les actes del Ple de l'Ajuntament són una font d'informació essencial en relació a la vida política, econòmica i social dels municipis. Quant a la seva estructura, recullen la data i hora en què comença la sessió, la relació de matèries debatudes, la relació d'assistents, la indicació de les persones que hi han intervingut, les incidències esdevingudes, els vots emesos i els acords adoptats.

A continuació us facilitem un link a les actes digitalitzades de ple i un altre a les vídeo actes dels plens més recents. 

Accedir a les Actes del ple digitals

Accedir a les vídeo actes

  • No s'han trobat resultats.
Darrera actualització: 11.10.2022 | 09:48
Darrera actualització: 11.10.2022 | 09:48