Noticies

 • 21F 19 de febrer de 2019 L'AJUNTAMENT DE TONA S'ADHEREIX A L'ATURADA DE PAÍS

  Davant el moment excepcional que viu el país, en què els representants legítims del govern de Catalunya estan sent jutjats per haver posat urnes i haver permès que la ciutadania expressés lliurement la seva opinió sobre el futur polític del país, l’Ajuntament de Tona ha pres la decisió de sumar-se a l’aturada de país convocada per dijous 21 de febrer, en solidaritat amb els presos polítics i en protesta per la injustícia d’aquest procés contra els representants legítims de Catalunya.

 • Teatre de la vida 13 de febrer de 2019 EL TEATRE DE LA VIDA. UN HOMENATGE A LA VELLESA.

  El Teatre de la Vida és un projecte nou i ambiciós que neix de les ganes d'ac

 • Campionat de Barcelona - Xous 29 de gener de 2019 EL CPA TONA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE BARCELONA DE GRUPS XOUS PETITS

  Els patinadors i patinadores del CPA Tona han completat un cap de setmana excel·lent aconseguint 3 pòdiums al campionat de Barcelona de grups xous de patinatge artístic.  

 • jOSEP sALOM 28 de gener de 2019 LA CARTA DE L'ALCALDE - GENER 2019

  Amigues i amics tonencs,

  Durant la tardor de l’any passat, vam promoure una nova campanya mediambiental per recordar la necessitat de reciclar correctament les deixalles i fer bé el porta a porta. La campanya, anomenada ‘Soc Important’, pretenia fer entendre que, amb independència de l’edat, professió, procedència, etcètera de cadascú, tots som importants per a Tona perquè està a les nostres mans reciclar correctament, contribuir a mantenir net el poble i demostrar que ens l’estimem fent bé el porta a porta. D’aquesta manera, amb la suma de les petites aportacions de cadascú, podem fer una gran aportació al manteniment del medi ambient i a la millora de la imatge del poble. Us agraeixo la vostra col·laboració per fer possible aquests objectius que, a la fi, persegueixen una millora i un benefici per a tots i cadascun dels ciutadans de Tona.

 • Immortal 23 de gener de 2019 NOVA TEMPORADA DE TEATRE A LA CANAL

  Des de l'àrea de cultura de l'Ajuntament de Tona us proposem nous muntatges per aquest primer semestre de l'any a la sala La Canal fins el proper mes de maig.

 • Voluntaiat per la Llengua 18 de gener de 2019 Busquem persones voluntàries per fer parelles lingüístiques

  Als pobles que formem part de La Mancomunitat La Plana hi viuen algunes persones provinents d’altres països. Algunes ja estan aprenent el català als cursos que s’organitzen des dels ajuntaments o a les Escoles d’Adults com és el cas de Tona.

 • 9 de gener de 2019 PLE MUNICIPAL- Aprovació del Pressupost 2019

  El ple de l’Ajuntament de Tona que es va celebrar el passat 7 de gener  va aprovar el pressupost i la plantilla de personal per l’exercici 2019.

 • Joc imants 9 de gener de 2019 Nous recursos educatius per millorar la recollida selectiva

  L'àrea de medi ambient de la Mancomunitat La Plana, gràcies a una subvenció d’Ecoembes, ha creat dos nous recursos educatius per sensibilitzar sobre la importància de fer una bona
  recollida selectiva dels residus.

 • Curs ajudant cuina EHO 4 de gener de 2019 Finalitza amb èxit el curs d’ajudant de cuina per demandants d’ocupació

  El curs d’ajudant de cuina per demandants d’ocupació impulsat pel Servei de Desenvolupament Local de la Mancomunitat La Plana i subvencionat per la Diputació de Barcelona finalitza amb
  èxit.

 • 21 de desembre de 2018 PLE MUNICIPAL- Aprovació del Pla de Comunicació

  El ple de l’Ajuntament de Tona que es va celebrar el passat 19 de desembre va aprovar el Pla de Comunicació de l’Ajuntament de Tona.

 • Campanya sexualitat joves 20 de desembre de 2018 Treballem la sexualitat amb adolescents i joves

  Durant el mes de desembre treballem la sexualitat d’adolescents i joves a través del servei de joventut.

 • Fromació associacions gent gran 17 de desembre de 2018 Les juntes de les associacions de gent gran dels municipis de la Mancomunitat La Plana participen de dues sessions formatives

  Com en els darrers anys el programa de dinamització de gent gran la Mancomunitat La Plana ha realitzat una formació amb l’objectiu de continuar amb la capacitació de les juntes directives de
  les associacions de gent gran, amb l’intercanvi de coneixements i la coneixença d’altres realitats diferents.

 • Caminada 100 cap als 100 15 de novembre de 2018 Les caminades per a persones jubilades “A 100 caps als 100” inaugura nou cicle a Tona

  Tona va acollir 140 persones de les poblacions de Castellbell i el Vilar, Sant Celoni i Sitges el passat 7 de novembre com municipi amfitrió de la primera caminada del cicle de caminades per
  a persones jubilades “A 100 caps als 100”.

 • 24 d'octubre de 2018 La xarxa d’Osona d’Escola Nova 21 reprèn el curs amb els 10 centres participants

  El passat 10 d’octubre es va fer la primera trobada de la Xarxa Local d’Osona del Programa Escola Nova 21 (XLEN21). Aquest és un espai de reflexió i aprenentatge col·laboratiu entre centres propers geogràficament que formen part del programa Escola Nova 21, entre els quals, l'Escola Vedruna de Tona.

 • 29 de setembre de 2018 PLE MUNICIPAL- Moció 1 d'octubre

  El ple de l’Ajuntament de Tona que es va celebrar el passat 26 de setembre va aprovar per unanimitat una moció amb motiu del primer aniversari de l'1 d'octubre de 2017.

 • 12 d'agost de 2018 PLE MUNICIPAL- Creació del Consell d'Infants

  El ple de l’Ajuntament de Tona que es va celebrar el passat 8 d’agost va aprovar per unanimitat la creació del Consell d’Infants de Tona, i l’aprovació del seu reglament de funcionament.

 • Segell InfoParticipa 2017 2 de maig de 2018 TONA RENOVA EL SEGELL INFOPARTICIPA, UN RECONEIXEMENT A LA TRANSPARÈNCIA

  El passat 25 d’abril es va celebrar a la Sala d’Actes  del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona, l’acte oficial de lliurament dels guardons InfoParticipa 2017. 
  El regidor d’Infància i Joventut, Marc Poveda, va recollir en representació del consistori el Segell InfoParticipa , un distintiu a la qualitat i a la transparència de la comunicació pública local.

 • 6 de març de 2018 PLE MUNICIPAL- MARTA FAURA PRÈN POSSESSIÓ DEL CÀRREC DE REGIDORA

  Ahir va tenir lloc el ple ordinari del mes de febrer, ajornat com a conseqüència de la climatologia que va afectar la comarca d'Osona la passada setmana, durant el qual va prendre possessió del càrrec de regidora, la Sra. Marta Faura, en substitució de Carles Padrós que va reninuciar al càrrec per motius laborals.

Darrera actualització: 15.11.2013 | 14:33
Darrera actualització: 15.11.2013 | 14:33