79è APLEC DE LA ROSA A LURDES I AL CASTELL DE TONA

Dilluns, 15 de maig de 2023 a les 00:00

28 i 29 de maig de 2023

L’Aplec d’enguany coincideix amb les eleccions municipals del diumenge 28 de maig. Com que la Sala de La Canal ha estat designada col·legi electoral, hem traslladat els actes del diumenge al matí a l’Espai Muriel Casals, i l’inici de la desfilada de carrosses sortirà des del carrer Joan Lluçà.

Per a la Crida de l’Aplec li ho vam demanar a la Maria Dolors Feliu i Torrent, presidenta de l’Assemblea Nacional Catalana, i de seguida ens va dir que sí. Per presentar-la, la Comissió de l’Aplec va pensar en una membre de la delegació a Tona de l’ANC, i serà la Dolors Casacuberta i Camps qui ens ho farà.

La Roseraire Major, escollida com ja és habitual pels nois de l’Esbart, enguany és l’Anna Cussó i Torner, acompanyada pel Traginer Major, l’Albert Mombiedro i Boneu, a qui han triat les noies del cos de dansa de l’Esbart.

La vostra assistència als actes programats pels dos dies de l’Aplec i les senyeres als balcons faran, de ben segur, un cop més, que sigui la festa més reeixida del nostre poble. Us hi esperem!

Darrera actualització: 15.05.2023 | 11:35