Benvinguda Alcalde

SALUTACIÓ DE L'ALCALDE
 

Benvolgudes amigues i amics,

Després d’uns anys d’absència a l’Ajuntament, torno com alcalde del poble.

Com gairebé tothom hores d’ara ja sap, a la pràctica tot l’equip de govern formem part de l’Equip d’Alcaldia i actuem com a tal.

Després de l’experiència de la legislatura passada, hem pres nota de tot allò que creiem que podem millorar per prestar un millor servei a la població. Cada persona de l’Equip d’Alcaldia té unes matèries delegades, que podeu veure a continuació. En el meu cas concret, portaré temes d’alcaldia, urbanisme i habitatge, recursos humans i pagesia. Tot seguit podreu veure com es pot contactar amb cada una de les persones que formem l’Equip d’Alcaldia.

Després de molts anys de bagatge a l’administració local, tinc clar que la ciutadania ha d’estar sempre ben informada de tot allò que els afecta de manera individual o col·lectiva, i aquesta serà una de les fites que tindrem en compte tota la legislatura. Un altre objectiu principal, serà treballar en primer lloc per projectes o objectius que beneficiïn al màxim possible de persones de la població.

Busquem el millor per la població de Tona, i posar per davant de tot les persones, fent-los la vida més fàcil en la mesura del que es pugui des de l’administració municipal.

Una abraçada!
 

Lluís Ges i Parés
Alcalde

Darrera actualització: 20.10.2023 | 13:17
Darrera actualització: 20.10.2023 | 13:17