Ajuts, premis i subvencions

En aquest espai hi trobareu informació d'ajuts, premis i subvencions d'interès per al sector comercial i de serveis.

Des del servei de Desenvolupament Local de l'ajuntament de Tona us acompanyem en la seva tramitació. Contacteu-nos a través del correu electrònic tona.empresa@tona.cat o bé trucant al telèfon 93 887 02 01


 

Subvencions en l'àmbit del comerç, l'artesania i la moda.

El Consorci de Comerç, Artesania i Moda de Catalunya (CCAM) ha publicat les bases de les subvencions 2024. Es tracta d’uns ajuts importants que tenen com a objectiu promoure i impulsar el sector comercial i de serveis, promoure l’artesania catalana i fomentar la competitivitat i la qualitat d’aquests sectors. Podeu acollir-vos als següents programes:

  • Programa de suport a la xarxa associativa dels mercats municipals sedentaris i dels mercats de venda no sedentària.
  • Programa de suport per als establiments emblemàtics i singulars.
  • Programa de suport per a l’obertura, reforma i millora d’establiments, incloses les parades dels mercats municipals. També de suport a l’optimització de l’ús de l’aigua als establiments comercials, de serveis, i a les parades de mercats municipals.
  • Programa per al creixement i competitivitat de l'empresa artesana.

Termini sol·licituds: fins el 10 de juny.

Trobareu més informació de la convocatòria a l'enllaç i la documentació adjunta.

Per qualsevol consulta, no dubteu a posar-vos en contacte amb l'àrea de desenvolupament local de l'Ajuntament de Tona tona.empresa@tona.cat, o bé al tel 93 887 02 01.

Diplomes de Mestre Artesà i Mestra Artesana

Oberta la convocatòria a l'atorgament de Diplomes de Mestre/a artesà/ana per distinguir aquelles persones que han exercit més de vint anys un dels oficis artesans (com a professió o mitjà pedagògic) inclosos en el Repertori de famílies d'oficis artesans (segons Decret 182/2014, de 30 de desembre).

Termini sol·licituds 2023 TANCAT

 

Darrera actualització: 09.05.2024 | 10:52
Darrera actualització: 09.05.2024 | 10:52