Avaluació dels serveis

En compliment de la Llei 19/2014, de 29 de desembre, de Transparència, accés a la informació pública i bon govern,  l'Administració ha de fer pública la informació relativa a l'organització institucional i l'estructura administrativa, que inclou les cartes de serveis existents i la informació sobre els resultats de les avaluacions de qualitat.

Les cartes de serveis de l'Ajuntament de Tona es van aprovar l'abril de 2017 i els resultats de la primera avaluació es van publicar el març de 2018. 


SERVEI OFICINA D'ATENCIÓ CIUTADANA

Estem actualitzant la carta de serveis de l'Oficina d'Atenció Ciutadana (OAC) amb l'objectiu de millorar la qualitat del servei que us prestem. Per això volem conèixer les vostres expectatives, necessitats i aspectes que considereu importants en la prestació del servei i que hem de millorar. 

El formulari de participació ha estat obert des del dia 22 de desembre de 2020 fins el dia 25 de gener de 2021. A continuació podeu veure els resultats de les enquestes de satisfacció.

 

SERVEI DE PARTICIPACIÓ

Amb la voluntat de fomentar i millorar la participació ciutadana del municipi, us convidem a participar en aquesta enquesta que ens permetrà recollir informació i opinions sobre les oportunitats de participació ciutadana que existeixen en el municipi i propostes de millora. Les dades recollides permetran a l'Ajuntament de Tona de saber quines accions són més valorades i quines s’han de millorar per poder generar més participació en la política pública municipal.

Aquesta enquesta està inclosa dins la fase de diagnosi i anàlisi de la participació del municipi que estem realitzant per a l'elaboració d'un Pla de Participació de Tona.   

El formulari de participació ha estat obert des del dia 4 d'abril de 2022 fins el dia 2 de maig de 2022.

Més informació a Processos participatius 
 

SERVEI DE BIBLIOTECA

Aprofitant les obres d'ampliació de la Biblioteca Caterina Figueras, obrim un formulari de participació per tal que la ciutadania pugui opinar i valorar els serveis que ofereix la biblioteca, i aquestes valoracions ens ajudaran a construir la nova Biblioteca de Tona i oferir uns millors serveis.

El formulari de participació ha estat obert des del dia 25 de juliol de 2022 fins el dia 30 de setembre de 2022.

Darrera actualització: 20.01.2023 | 12:34
Darrera actualització: 20.01.2023 | 12:34