Normativa d'ús de les xarxes socials

Volem compartir continguts i experiències que millorin el nostre poble. Des de l’Ajuntament de Tona obrim aquestes finestres al ciutadà i ho fem amb les premisses següents:

a) Respondre preguntes objectives sobre un tema en concret.

b) No respondre qüestions o debats polítics.

c) Ajudar el ciutadà en qüestions relacionades amb l’Ajuntament o la ciutat que siguin de la nostra competència.

d) Informar, formar, conscienciar i créixer amb vosaltres.

e) L’Ajuntament disposa de canals oficials per als diferents tràmits i gestions relacionats amb l’Administració.

Aquestes xarxes estan obertes a la participació, només us demanem que respecteu el següent:

a) No les utilitzeu per a fer publicitat d'empreses, propaganda o esdeveniments privats de cap tipus. Aquests continguts seran eliminats sistemàticament. Ens reservem el dret a bloquejar els usuaris que insisteixin en aquesta pràctica.

b) Els vostres comentaris com a usuaris de les xarxes socials són lliures, personals i no atribuïbles a l’Ajuntament de Tona. Tanmateix, aquests no podran contenir missatges que atemptin contra l’honor, la intimitat, la imatge personal, i la dignitat de la persona i, en particular, que puguin perjudicar el desenvolupament físic, mental o moral dels menors, ni que fomentin l’odi, el menyspreu o la discriminació per motius de naixement, raça, sexe, ideologia, filiació política, orientació sexual, religió, nacionalitat, opinió o qualsevol altra circumstància. Respecte i coherència per davant de tot.

c) No envieu contingut amb els drets reservats (amb copyright) sense permís del seu propietari. En el cas que es consideri oportú facilitar continguts d'Internet amb copyright, escriviu la URL per tal que els altres puguin anar a l'enllaç i consultar els continguts des de la pàgina propietària.

d) Tingueu cura de la vostra identitat a la xarxa. Des de l’Ajuntament de Tona no us demanarem les dades personals. Només en casos molt específics (registres per concursos, sortejos o semblants) us demanarem les vostres dades i sempre amb previ avís legal. 

e) A més, cal tenir present que les xarxes socials tenen les seves pròpies normes:

L'equip no es fa responsable de l’incompliment d'aquestes normes per part vostra ni de les conseqüències d'aquest incompliment. 

Nota: La voluntat de l’Ajuntament de Tona és informar les persones usuàries de la manera més eficient i precisa possible. Malgrat tot, la informació disponible es pot veure afectada per modificacions i s’ha d’anar actualitzant; per aquest motiu, cal tenir present que les respostes que es donen són valides en el context temporal en què es responen. L’Ajuntament de Tona no es fa responsable de l’exactitud i actualització de la informació que provingui d’altres persones físiques o jurídiques que hi hagi als seus espais socials o als que es remeti ni de l’ús per tercers de la informació continguda.

Darrera actualització: 06.05.2022 | 14:13
Darrera actualització: 06.05.2022 | 14:13