Jornada:El viatge de l'hort a la cuina
Divendres, 25 d’abril de 2025 de 10:00h a 14:00h
Jornada tècnica de plantes aromàtiques: xerrades, tallers i dinar.
En el marc dels actes de celebració de Catalunya Regió Mundial de la Gastronomia. 12 mesos, 12 paisatges gastronòmics
Programa
9-9.10 h: Registre d'assistents
9.10-10 h: Xerrada sobre els usos tradicionals de plantes aromàtiques i medicinals a la cuina osonenca. A càrrec de Judit Català (UB)
10-11 h: Sessió pràctica de cultiu d’aromàtiques fresques per la cuina. A càrrec de la cooperativa Sambucus
11-11.30 h: Esmorzar (EHO i Sambucus)
11.30-12.30 h: Taller de cuina (EHO)
13.00-15.00 h: Dinar acompanyat de plantes aromàtiques (EHO). Preu 18 €
Inscripcions
Fins el dia 21 d'abril al telèfon 938 870 854 (EHO)
Quin cost té:
Jornada gratuïta. Dinar 18 €.
Darrera actualització: 22.04.2025 | 09:35