1ª fase del projecte de la nova museografia del Camp de les Lloses

Divendres, 9 de febrer de 2024 a les 00:00

El projecte museogràfic de la primera fase de la nova museografia 'Alma Mater. El Camp de les Lloses. Tona 23’, forma part del projecte global de la nova museografia de l’exposició permanent que fusiona les dues col·leccions d’arqueologia del museu: la monogràfica del Camp de les Lloses i la d’arqueologia municipal que abraça la història de Tona des de la prehistòria a l’època moderna.

El projecte s’ha dividit en dues fases. La primera s’ha executat l’any 2023, amb la creació de diversos audiovisuals i mòduls tàctils i accessibles amb els elements hàptics, amb la voluntat d’explicar de forma segura i accessible a tothom, la vida d’una comunitat híbrida i molt diversa de fa dos mil cent anys.

La segona fase s’executarà l’any 2024 i contemplarà l’exposició de la col·lecció a la nova sala d’exposicions del museu amb nou mobiliari i materials multimèdia que completaran el projecte.

El projecte ha estat possible gràcies a l’atorgament de finançament a través d’una subvenció del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya i el cofinançament de l’Ajuntament de Tona.

Darrera actualització: 09.02.2024 | 11:25

Imatges