1Quart trimestre del cicle MUDA'T

Dijous, 28 d'agost de 2008 a les 00:00

La regidoria de Cultura ha programat dos actuacions per al quart trimestre de l'any dins del cicle MUDA'T, que tindran lloc a les 19 h, a l'Ateneu L'Aliança. Es tracta de "Soterrani" i "K. L. Reich".

Soterrani està prevista per al diumenge 9 de novembre. És un nou text de Benet i Jornet, dos homes, desconeguts entre ells, mantenen una conversa aparentment casual a casa d’un dels dos. Una conversa cordial on, malgrat la intriga creixent i la dimensió cada cop més personal del tema tractat (l’amor, òbviament, i la recerca del plaer), res no s’aparta del to que cal esperar entre dues persones educades. Quan el monstre apareix, la sospita de l’horror i l’evidència de la barbàrie no són obstacle per avançar, amb tota correcció, cap a la comprensió més profunda de l’altre. Davant de la veritat més crua, sigui qui sigui el monstre, cal preguntar-se què val el seu ajut. Fins on de lluny es pot arribar?


K. L. Reich, basada en la novel·la homònima de Joaquim Amat Piniella, explica la vida de l’Emili, un jove periodista català, durant els cinc anys que va ser presoner a Mauthausen. Les seves experiències, els seus amics, els seus record són la més crua de les veritats, però també les paraules de la supervivència i l’esperança.

Darrera actualització: 24.10.2017 | 12:42